Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nah egy picit eltérünk a szokásostól, de nincs élet a cikk nélkül... persze azt hiszi az ember, hogy nincs olyan dolog, amivel meg tudják még lepni a témában, de ezek a fránya kutatók nagyon szorgosan dolgoznak spec az én döbbenetem elérése érdekében...

"1. A szex kortalan

Egy, a New England Journalben megjelent kutatás szerint a 75-85 évesek több mint fele él aktív szexuális életet, ami esetükben legalább havi két szeretkezést jelent."


remélem pornót nem forgatnak nekik. vagy legalább nem kell soha megnéznem. szerintem 2 napig sikítva hánynék löttyedt mama és aszottseggű papa kalandjai után


"2. A férfiak tovább aktívak szexuálisan, mint a nők

Bár a férfiak várható élettartama rövidebb, mint a nőké, szexuális értelemben mégis a férfiaknál az előny. 55 éves korukra a férfiak előtt még átlagosan 15 szexuálisan aktív év áll, míg a nők átlagosan csak tízévnyi szexre számíthatnak."


de nekünk nem kell hozzá viagra


"3. A szégyenérzet nemfüggő

A férfiakban nagyobb a megcsalást követő szégyenérzet, a nők azonban rosszabbul érzik magukat érzelmi krízisben."


nah ez az, amit egy 10 oldalas egyenlet levezetése után sem hinnék el senkinek a tény az tény álláspont bizonyítása után sem.
 

"4. Miért várnak a nők?

A Journal of Theoretical Biology kutatásai szerint azok a nők, akik sokáig várnak szüzességük elvesztésével, biológiai ösztöneiknek engedelmeskednek: várnak a leginkább megfelelő férfira. A férfiak pedig kénytelenek ilyenkor mindent bevetni, hogy bizonyítsák rátermettségüket."


akik túl sokáig várnak a szüzességük elvesztésével: a.) kurva rondák, nem pedig a biológiai ösztöneiknek engedelmeskednek, b.) anya elhitette, hogy a pokolra kerülnek miatta. egyébként ideális esetben a férfiaknak minden alkalommal bizonyítani kell rátermettségüket.


"5. Veszélyes élvezetek

A brit Nottingham Egyetem kutatása szerint azok a férfiak, akik húszas és harmincas éveikben különösen aktívak szexuálisan, nagyobb eséllyel betegednek meg később prosztatarákban, mint kevésbé aktív társaik. Ez különösen igaz azokra, akik sokat maszturbálnak ebben az életkorban. Ez a rizikófaktor azonban szerencsére a korral múlik, sőt, 50 éven felül már a legkisebb szexuális aktivitás is egészségvédő hatással rendelkezik."


ez gonosz dolog... mikor lenne különösen aktív szexuálisan egy hapsi?! csak nem pont a 20-as 30-as éveiben??? kedves férfiak, ha eléritek az 50-et akkor utána dugjatok az életetekért!!!


"6. A szex és a boldogság együtt jár

Azok a nők, akiknek jó a szexuális életük, boldogabbak, kortól függetlentől. Az azonban egyelőre nem tisztázott, hogy a jó szex tesz valakit boldoggá, vagy a boldogság fokozza a szexuális örömérzetet."


ebben a rejtélyben segítek felgöngyölíteni a szálakat. a jó szex teszi a nőt boldoggá.


"7. Akár 2,5 centivel is megnagyobbítható a pénisz

Az olaszországi Torinói Egyetem kimutatása szerint a péniszhosszabbító eljárások között akad, amelyikkel akár két és fél centivel is meghosszabbítható a hímtag."


tudjátok mi a kiábrándító? hogy erre szükség van a sok komplexussal küzdő pasi miatt...


"8. A G-pont máig rejtély

A hírhedt G-pont, a női szervezet elsődlegesnek tartott erogén zónája, amely egy apró, bab alakú régió a vaginában, elképzelhető, hogy valójában nem is létezik. Legalábbis a szakértők szerint az öröm eme univerzális forrása csak nagyon szubjektív élmények alapján értelmezhető."


lehet, hogy szubjektív vélemény, de tuti, hogy létezik =D


"9. A férfi "szexszaga"

A férfiak izzadtságának szaga megváltozik, ha szexuális izgalomba jönnek, és a nők, bár nem tudatosan, de megérzik a különbséget. Legalábbis egy, a Journal of Neuroscience című szaklapban nemrég megjelent cikk szerint."


valahogy nekem feltűnőbb, ha feláll neki...


"10. A spiritualitás szexi

A fiatal felnőttek (különösen a nők) szexuális életére nagyobb hatással van a spiritualitás, mint a vallás, az alkohol, vagy a heves alaptermészet. A statisztikák a szellemi összetartozás több együttlétet és boldogabb szexuális életet eredményez."


nézzünk meg egy átlagos bulihelyet. szerintem ott nagyobb hatással van a csajok szexuális életére az alkohol, meg a drog, mint mondjuk a közös meditáció...

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvilagos.blog.hu/api/trackback/id/tr961919999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2010.04.14. 21:46:40

a 10es pontot vmi kibaszott impotens hippi találta ki. hát minek vannak ezek?:)

Angel · http://felvilagos.blog.hu/ 2010.04.14. 22:04:25

@paranoid T.R. marcipan: szerintem az összes pont baromság. kivéve egyet, miszerint a szex és a boldogság együtt jár... a nők f-vitamin pótlásáról gondoskodni kell a kiegyensúlyozottság érdekében! =D

Angel · http://felvilagos.blog.hu/ 2010.04.15. 12:44:39

@[Noise]: én csak az egészséges életmód híve vagyok. testmozgás és a vitaminszükséglet fedezése... =D
süti beállítások módosítása