Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Társszerző kerestetik! #3

2010.11.20. 16:48

És akkor megint itt vagyunk. Egy újabb versenyző próbálkozása. Jó szórakozást!


1. Műpéniszt akarok készíteni! Miből, hogyan lehet?

hát műpéniszt nagyon egyszerű csinálni. simán fogod a barátod péniszét, egy gyertyát gyujtasz fölötte és a viasz ami lecsepeg azt elkened a pasi péniszén, mikor megkemenyedik meg simán levágod. vaaagy kiprobálhatod a forradalmian új disznólábat műpénisz helyett, a fiatalok körében az ojanok mint te ezt használják :)

2. Fiúknak hány éves kortól van merevedése? Amikor szerelmesek, reggele úgy ébrednek, hogy áll?

merevedés? kizárolagosan 18 fölött az olyanoknál mint te, de lehet, hogy nálad soha nem fog előfordulni...és hát amint régebb elhangzott a reggeli áldogálással kapcsolatban. reggelente teis nyújtózol eggyet, nemde?

3. Egy hermafrodita meg tudja magát termékenyíteni?

persze hogy megtudja, ikreket fog szülni, ez mondjuk köztudott tény, sőt még a szomszéd Mariska nénit is megtudja húzni saját magával egyidőben. idióta

4. Hogyan érjem el az orgazmust?

felállsz a kicsiszékre, ha pedig ugy se éred el, tedd a konyhaasztalt a szék alá, úgy már csak eléred.. vagy keress egy jo pasit.

5. A csajok azok miért nyögdécselnek? Ahh Ahh? Stb.

pasi létemre ha egy baseball ütővel basznak fejbe biztos nyögdécselni fogok hogy áááá. és amint köztudott,  a csajok gyengébbek, tutti nyögdécselnek még ha egy ojan kis pihi puha pucával is pöckölik őket mint amijen a tiéd.

6. Az normális ha a here zsacskomon is nő a szőr?

neeem. ez igy nem jó. fordulj orvoshoz, le kell vágni sürgősen amig nem hat ki a többi testrészedre és a homlokod is nem lessz majd szőrös meg a tenyered és amig az emberek nem farkasembereznek le az út közepén. ez nem játék. vágasd le a herezacsid azt mondom

7. Másik nő nevét mondta, mit tegyek?

ess pánikba és lődd főbe magad, igy jó lessz mindenkinek

8. Az escort lányok szolgáltatását akkor is igénybe tudom venni, ha lány vagyok?

pénzed legyen aztán ugathatsz is nekik amig fizetsz, mit számit mi vagy amig vastag a pénztárcád

9. Hogy mondjam meg a barátomnak. Hogy nem akarom leszo*ni? :$

simán. " figyejjé má tezsvér. nem coppok me fáj a fogam " ha nem hiszi el akkor rúgd tökön, elmulik egyből a szoptathatnékja

10. Normális hogy kétszer is megjött?

nem ez se nem normális, tartsd titokban és 2 év mulva ugyan abban az órában legyél öngyilkos mert ha nem vámpir lessz belölled és az brutál mert fokhagyma által fogsz meghalni, nem pedig golyó vagy kötél által.  Just do it.




Itt már nem akarom elmondani a hozzászólásokra vonatkozó kikötéseket, mert szerintem már tudjátok...csak eszetekbe akartam juttatni :)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvilagos.blog.hu/api/trackback/id/tr922461427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2010.11.25. 17:11:22

HELYESÍRÁS!!

Ja, meg azért többet is ki lehetett volna ebből hozni...
süti beállítások módosítása