Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új lendület!

2009.11.28. 11:06

Sziasztok!

Van miért újra elindítani a blogot! Jött egy kérdés! Végre!!!!!!

Köszi Kattus! Most visszaadtad a blog életét! Ennek örömére létrehoztam egy mélcímet, amire kérdéseket nyugodtan írhattok. Egy dolgot tudok garantálni, hogy a válasz ugyanolyan értelmes lesz, mint a kérdés. Tehát csak tőletek függ, hogy mire számíthattok. Hja, lányok, NE RÖVIDÍTSETEK mert attól tobzódó agyfaszt kapok azonnal...

A cím: felvilagos@gmail.com

Idő közben Angel is és jómagam is szinglik lettünk (nem tudom, hogy sikerült egyszerre :D), úgyhogy saját élettapasztalatunk kicsit többször fog megjelenni a sorok közt. Kérlek ezt is fogadjátok szeretettel!

Jövő héten szabadságon vagyok, úgyhogy naponta próbálok postolni valami finomságot. Talán Angel-t is meg tudom fűzni, hogy írjon néha pár sort, s akkor újra teljes lesz az öröm!

Na, ennyi... Kellemes hétvégét!

Noise

A bejegyzés trackback címe:

https://felvilagos.blog.hu/api/trackback/id/tr531558207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása